Førstkommende hendelser:


 • man
  05
  aug
  2019
  ons
  07
  aug
  2019
  Klanten Flyplass

  Vi holder strekkleir med teoriundervisning og flyging dagene før Norges Cup 5 "Hallingtask". Deltagere kan gjerne bli og fly konkurransen fra torsdag.

  Kontakt: Ole Baartvedt 92288008

 • tor
  08
  aug
  2019
  søn
  11
  aug
  2019
  Klanten Flyplass

  I tradisjon tro blir det seilflykonkurranse på Klanten også i år.  Resultatene fra Hallingtasken teller i den totale Norges Cup'n. Torsdag er treningsdag og i år er søndag reservedag. Det betyr at dersom vi har gyldig dagsresultat fredag og/eller lørdag blir det premieutdeling lørdag. Selv om det ikke blir satt oppgave søndag kan de som vil og har mulighet selvfølgelig fly på tur også denne dagen. Påmelding  via NLF: https://booking.seilfly.no/

  Kontakt: Ole Baartvedt 92288008

Klikk her for å se alle hendelser