Førstkommende hendelser

Fremhevet

fre
19
jul
2024
søn
21
jul
2024
Goldagan
i perioden 19. juli 2024 - 21. juli 2024
Les mer
man
22
jul
2024
søn
28
jul
2024
Oshkosh
i perioden 22. juli 2024 - 28. juli 2024
Les mer
Klikk her for å se alle hendelser

Seilflykonkurransen «Hallingtask» Norgescup 4 – 2024

Seilflygerne i Hallingdal Flyklubb ønsker deg velkommen til seilflyging på Hallingdal Luftsportsenter – Klanten flyplass, Golsfjellet fra 9. til 11. august med grid på Klanten. Konkurransen «Halling Task» er tellende i Norges-Cup systemet og starter med treningsdag torsdag 9. og konkurranse fredag 10. og lørdag 11. august. Hovedbriefing NC 4 vil bli avholdt fredag 10. august kl 10:30 Påmelding via NLF.no – Konkurranse-web. Se info om avtale med Storefjell hotel for besøkende flygere

Luftsport er for alle! Noe å glede seg til!

Luftsport er for alle! Noe å glede seg til!

Hallingdal Flyklubb inviterer til seilflytur for ungdom med særskilte behov helga 24-25. august! Er du mellom 13 og 24 år, har et handikap og ønsker å komme til Klanten flyplass på Gol for å ha det gøy en helg? Da er dette tilbudet for DEG!

I samarbeid med Gjensidigestiftelsen tilbyr Hallingdal flyklubb gratis tur med seilfly og instruktør, samt overnatting på Storefjell Høgfjellshotell. Gi oss et hint hvis du også/eller i stedet for, har lyst til å fly modellfly med veiledning fra klubbens dyktige instruktører!

Dette blir en sosial og GØYAL dag på flyplassen! Etter avsluttet flydag spiser vi middag på hotellet sammen.

Oppmøte lørdag 24. august kl. 10.00 på Klanten flyplass.

Påmelding til brattlandmariann@gmail.com eller til Mariann Brattland tlf 99693844. Gi også beskjed om du trenger å ha med ledsager.

Alle deltakere får minst en flytur sammen med instruktør, og her kan alle vurdere hvordan de ønsker at flyturen skal bli. For noen vil det være nok å kjenne på følelsen av å sitte i flyet, mens de suser av sted med utsikt til fjellene i Jotunheimen og Hardangervidda. Andre ønsker kanskje å kjenne på mestringsfølelsen det gir å styre flyet selv, mens noen vil kanskje fly akro der de får kjenne på hvordan kroppen

reagerer på G-kreftene.

📷
📷

HÅPER VI SEES!

Hilsen Hallingdal Flyklubb

Medlemsbriefing lørdag 18. mai kl 10

Hei.

Flere har etterspurt medlemsmøter utenom årsmøtet og det gjøres det noe med! Lørdag 18. mai samles de som kan og vil i klubbhuset kl 10:00. Informasjon om noen nye rutiner i MyWebLog, nytt fly og ellers løst og fast. Det blir også en kortfattet repetisjon av noen saker som ble diskuert på årsmøtet. Etter en times tid blir det ut å fly!

Palmehelga på Klanten – Oppstart medlemsflyging

Vi møtes for sesongstart med monteringskurs DG 1000 og oppstart seilflyging hvis været er med oss.

I Palmehelga er klubbens piloter i fokus – både seil, sport og motorflygere Vi starter med generell briefing lørdag 23. mars kl 10 med klubbnyheter, nytt om MyWebLog -MWL, -og påfølgende teori og praksis for montering av seilfly ( DG 1001).

OBS -Ny klubbregel krever egen utsjekk for å kunne signere ut montering.

Hvis værgudene er på lag planlegger vi med flyging fra ca kl 12:00 – Dette er tid og sted for generell «rustbanking» – Er du usikker flyr du med instruktør eller Safety-Pilot ombord.

Ansvarlige for palmehelga er Torstein Kaslegård og Ole Baartvedt

Vi avventer langtidvarselet nærmere påsken før vi beslutter videre program og eventuiell flyging og «Fly-in» i påskedagene.

Vårens fjelleir for ski-fly arrangeres i tradisjon tro på Utrovann, – Filefjell fra onsdag 24. til søndag 28. april. Innlosjering blir på Filefjellstuene.

Arrangør er Hallingdal Flyklubb, Valdres Modellflyklubb og Valdres Flyklubb i samarbeid med Filefjellstuene​ og Tyin-Fjelfjell (tyinfilefjell.no).

Overnatting i enkelt eller dobbeltrom med frokost, matpakke og middag alle dager. 
Fredag 26. april avholdes den tradisjonsrike festmiddagen på Filefjellstuene.
Priser: Enkeltrom kr 1375,- og dobbeltrom per person kr 1225,-.
Alternativt kan hytte leies etter avtale direkte med Filefjellstuene.
Det blir anledning til å overnatte hele uken (etter avtale)​ for de som ønsker det.

Det er begrenset med plasser og bindende påmelding fra 15. april.

Det blir Briefing og sikkerhetsmøte med Per & Pål torsdag 25 apr. Kl.10.00.
Kontaktperson i flyklubben er Per Semeleng tlf. 95874075 e-post: per.semeleng@gmail.com Kontaktperson på Filefjellstuene Øyvind Nyhagen tlf. 90 62 55 65
e-post: oyvind.nyhagen@tyin.no

For påmelding trykk her.