COVID-19

5. november: Regjeringen innfører nye tiltak og innstramminger. 

– Hold dere hjemme, ha minst mulig sosial kontakt

Pressemelding | Dato: 05.11.2020| Nr: 154/20

Norge er i starten på andre smittebølge. Viruset sprer seg raskt og alle fylker har nå smitteutbrudd. Regjeringen innfører derfor nye nasjonale smitteverntiltak.

– Min beskjed til det norske folk er: Hold dere mest mulig hjemme. Ha minst mulig sosial kontakt med andre. Sammen kan vi snu den skumle utviklingen i smittetallene, men det krever at vi alle er med på en skikkelig dugnad de neste ukene, sier statsminister Erna Solberg.

Oppdatert informasjon for idrett og luftsport 6. november 2020

Regjeringen anbefaler at kommuner med høyt smittepress vurderer innskjerpede tiltak de neste 2-4 ukene som også kan berøre luftsport negativt. Det er derfor særdeles viktig at alle klubber nå er ekstra påpasselig med smitteverntiltak. Alle luftsportarrangement må til enhver tid følge de bestemmelser som gjelder lokalt for maksimalt antall deltakere innendørs og utendørs. Alle utøvere oppfordres til å følge myndighetenes råd om å begrense møter og reiser, og ellers respektere lokale smittevernsbestemmelser.

For mer info følg linken: http://www.nlf.no/forbund/koronavettregler-allmennflyging-og-annen-luftsport